Canada Goose saksøker Sears løpet parka utforming

Canada Goose saksøker Sears løpet parka utforming

I påstand arkivert i føderal domstol på 5 november, påstår Canada Goose som en Sears parka ligner på Canada Goose Kensington jakke i utseende, og også at Sears bruker forveksling lignende koder og varemerker å selge jakker, inkludert en runde patch på oppå ermet.

Den Canada Goose Kensington, tre fjerdedel lengde parka med pels trimmet hette, selger for $ 695 og er en av selskapets mest populære jakker. Sears parka selger for $ 199,97.canada goose norge

Vår merkevare er ganske forskjellig fra deres, og det er ingen forvirring mellom de to overhodet. Det er ganske mange merker der ute som bruker sin logo i en sirkel og Canada Goose kan ikke kreve det oppfunnet det. Vår formelle juridiske svar på disse grunnløse påstander snart vil bli gitt gjennom retten prosessen, »skrev han i en e-post til Star.

Canada Goose ber Sears å levere parkas til Canada Goose eller ødelegge dem. Det er også søker erstatning i overkant av $ 50.000.

This entry was posted in Religion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*